Mozaiek workshop / 19 september / Groningen

Mozaiek workshop / 19 september / Groningen

€ 36,00
€ 29,75 (excl. btw)

Het maximum te bestellen aantal is 9

Tijdens deze creatieve Mozaïek Workshop Groningen leer je stap-voor-stap hoe het mozaïeken werkt. Inclusief het kapot slaan van de tegels om er scherven van te maken! Als er nog ergens negatieve emoties zitten sla je die er in een paar minuten uit, om vervolgens prachtige schervenkunst te maken.

Maak samen een waanzinnig mozaïek voor op de werkplek of voor thuis. Of het nu abstract wordt of een prachtige afbeelding in de kleuren van het interieur, met de vele kleuren van de tegels kan het allemaal!

Je maakt individueel een schaal om mee naar huis te nemen. Mooi zal het in elk geval worden! Je gaat werken met tegels in verschillende hippe kleuren en maakt je eigen unieke mozaïek kunstwerk.

LET OP: het voegen wordt niet gedaan tijdens de workshop. Om je werkstuk zo stevig mogelijk te laten zijn, is het belangrijk dat dit eerst 24 uur droogt. Uiteraard krijg je van ons een zakje voegmiddel en een duidelijke voeginstructies mee, om het thuis snel en gemakkelijk af te maken.

Folkingestraat 9b, Groningen
Donderdag 19 september l 2024 l 19:30 l 2,5 uur
36,00 euro per persoon incl. btw
Aanmelden vanaf 1 persoon

Op deze tickets zijn de algemene voorwaarden van urbanheart.nl van toepassing.

Bestellen

Vul onderstaande gegevens in om je bestelling te plaatsen.

  Geen land gevonden
  Land toevoegen...

  Totaal (inclusief btw)

  € 36,00

  Door op 'Bestel en betaal' te klikken, ga je een éénmalige betaalverplichting aan. Voor vragen over de voorwaarden kan je contact opnemen met info@urbanheart.nl.

  Urban Heart

  51899922

  NL001425910B80

  Boterdiep 111

  9712LM

  Groningen

  info@urbanheart.nl

  Online Verkopen met Moneybird