Dot, 3e boom rechts!

Dot, 3e boom rechts!

ā‚¬ 81,01

- +

Wat is de visie op cultuureducatie op jouw school of bij jouw organisatie? Onze visietoolbox Dot helpt je bij het bepalen hiervan. Samen met je team ga je in discussie, waarbij je een stip (engels: Dot) op de horizon zet. Door de stellingen op de kaartjes heb je geen of weinig voorkennis nodig.

In de toolbox vind je 4 sets met 88 stellingen en een handleiding. De handleiding informeert je uitgebreid over elke stap. Daarnaast zijn er allerlei downloads beschikbaar die je helpen bij het vergaren van alle info en bij het schrijven van de visie.

Wil je begeleiding bij het werken met Dot? De mensen van stichting Kopa zijn ook in te zetten als gespreksleider, schrijver en adviseur. Laat gerust van je horen. Mail je vraag naar info@kopakan.nl en we stellen vrijblijvend een offerte op.

šš«š¢š£š¬:
ā‚¬ 60,- voor de toolbox
ā‚¬ 6,95 verzendkosten

ā‚¬ 66,95 exclusief BTW.

š‹šžš­ šØš©:
Bestel alleen via deze pagina als je maar Ć©Ć©n product bestelt, de verzendkosten zijn namelijk inclusief in de prijs. Wil je meerdere producten tegelijk bestellen stuur dan even een mail naar linda@kopakan.nl.

Bestellen

Vul onderstaande gegevens in om je bestelling te plaatsen.

Geen land gevonden
Land toevoegen...

Totaal (inclusief btw)

ā‚¬ 81,01

Door op 'Bestel en betaal' te klikken, ga je een Ć©Ć©nmalige betaalverplichting aan. Voor vragen over de voorwaarden kan je contact opnemen met linda@kopakan.nl.

Stichting Kopa

54490235

NL851325427B01

Gansstraat 164

3582EP

Utrecht

linda@kopakan.nl

Algemene voorwaarden

Checkout by Moneybird